03:31:21 25.04.2024
Stiri

Candu se declară SOLIDAR cu Năstase, după ce pe străzi au apărut boxe cu scutece și fluturași cu mesaje denigratoare la adresa liderului PPDA: „Nu trebuie decât să fim TARI”

Politică 03.08.2017 14:00 Vizualizări2574 Autor: Ziarul National
Candu se declară SOLIDAR cu Năstase, după ce pe străzi au apărut boxe cu scutece și fluturași cu mesaje denigratoare la adresa liderului PPDA: „Nu trebuie decât să fim TARI”


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, regretă faptul că liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a devenit ținta unei campanii de denigrare, după ce pe străzi au apărut boxe cu scutece pentru el, dar și fluturași cu conținut denigrator. Candu spune că Partidul Democrat (PD) nu are nimic cu această campanie și că Andrei Năstase trebuie „să fie tare” și să treacă peste acest moment jenant.

„Regret astfel de campanii în general. În același timp, toți cei care ne-am asumat un anumit rol public și jucăm un anumit rol în disputele politice, trebuie să acceptăm faptul că ne putem pomeni cu astfel de campanii. Nu trebuie decât să fim tari și să avem o anumită solidaritate. Regret campanii de genul acesta, indiferent că e vorba de Andrei Năstase sau că e cineva de la guvernare. Dar se pare că trăim anumite timpuri care presupun și astfel de ieșiri”, a menționat Candu.

Citește și: Poliția sugerează că boxele cu scutece pentru liderul PPDA ar fi fost instalate de membri ai partidului condus de Usatîi: „Avem interceptări audio”

Sursa citată a mai adăugat că ținta unor astfel de campanii sunt și lideri din țări cu o democrație mai bogată și că nu este normal ca de toate relele să fie acuzat Partidul Democrat. „Noi ne-am obișnuit deja să fim acuzați de absolut tot ce se întâmplă, indiferent că e cutremur dimineața, iar după masă plouă. De toate acestea e de vină PD și liderul democraților. Rezistență, dragă Andrei, și cu răbdare ai să depășești și astfel de momente jenante”, a subliniat spicherul.

Amintim că, în ajunul protestului din 30 iulie curent, în cadrul căruia partidele de opoziție au protestat împotriva sistemului mixt, în Piața Marii Adunări Naționale au apărut boxe speciale cu zeci de scutece. Boxele cu scutece ar fi destinate liderului PPDA, Andrei Năstase: „Fă un bine, dacă vrei, dă-i un scutec lui Andrei”, scria pe aceste boxe.

De asemenea, în aceeași zi, pe bulevardul Ștefan cel Mare au fost împrăștiați mai mulți fluturași cu conținut denigrator la adresa lui Năstase. Liderul PPDA a declarat că această campanie ar fi fost pusă la cale de liderul PD, Vlad Plahotniuc, cu ajutorul conducerii Ministerului Afacerilor Interne.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md