Recomandări de evenimente pentru ziua de miercuri, 2 august

event
Foto: Priscilla Westra

Începem luna august, luna festivalurilor din Moldova, însă până a ajunge în weekenduri, vă invităm să vedeți lista de evenimente pentru miercuri, 2 august.

#1. „Blocați în labirint”, de George Simion, se lansează la Chișinău

Miercuri, 2 august, la cenaclul Republica, sala Alexe Rău, de la ora 18.00, va avea loc lansarea cărții ,,Blocați în labirint”, (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion, activist civic, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Detalii în eveniment.

#2. Workshop gratuit „Bazele alăptării. De la 0 la 3 luni”

În cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017, invităm mămicile cu burtici și cu pici de până la 3 luni și cadrele medicale ce lucrează cu copiii, gravidele și femeile care alăptează pentru a vă prezenta un seminar GRATUIT despre „Bazele Alăptării” prezentat de consultantul în alăptare – Ludmila Caracalceva.

Eveniment în limba ROMÂNĂ (cu traducere şi materiale în limba rusă la solicitare). Data: 2 august, Ora: 17:00, Locație: str. Nadejda Russo 2/2, Smart Start Kids Academy. Detalii pe Facebook.

#3. CF Ungheni – FC Victoria

Campionatul Republicii Moldova. Divizia A. Etapa IV. La CSCT Buiucani, la ora 18:00, detalii în eveniment.

#4. PLANETA MAIMUŢELOR: RĂZBOIUL 3D 

O națiune de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii. Detalii pe pagina oficială.

#5. DUNKIRK 2D

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente