(video) Note încordate și versuri încărcate de emoții sau cum sună cele patru piese-episoade ale trioului 1000facez

Bunker (41 из 89)
Foto: 1000facez

Sunete încordate și dure ale strunelor și versuri care emană o descărcare emoțională. 1000facez, trioul din Chișinău, care face muzică în stil Punk/Alternative/Metal Rock, a înregistrat un video live, care constă din patru piese-episoade. Aceste piese vor intra în albumul viitor al trupei. Acțiunea a avut loc la nordul Moldovei, în orașul Bălți, în studioul local „Marula Production”.

Baza pentru direcția muzicală a trupei 1000facez este punk rock-ul în toate formele sale, cu adăugare de ska, reggae, pop, metal, folk și disco. Temele principale abordate în piesele lor sunt: salvarea lumii în care trăim, devalorizarea valorilor materiale, egalitatea și desigur băutura.

Istoria trupei începe în jurul anului 2013, când doi prieteni, Lega și Denis, au decis să formeze un duo acustic, pentru distracție, cu un sunet distinct și dur. Rezultatul a fost o salată punk-reggae-country. La vremea respectivă, sunetul acustic a fost, într-o oarecare măsură, depășit, așa că, după un timp, s-a decis să se facă o schimbare spre muzica electronică.




În 2014 au făcut cunoștință cu cel de-al treilea membru al trupei, Jack, bateristul. Acesta este momentul în care 1000facez face o decizie sigură în favoarea unui sunet mai greu, prin eliminarea unei părți din eșantioanele EDM și prin punerea în aplicare a spiritului anilor `70-`80 în procesul de scriere a pieselor.

Anul acesta 1000facez a reușit să participe la Mentor Rock Spring Festival (Râmnicu Vâlcea), Rock În Iași, Babel F.A.S.T. (Târgoviște). În acest weekend veți putea audia trupa la festivalul de muzică alternativă In Da Wood, iar în viitorul apropiat, 1000facez planifică concerte la Iași și Galați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente