(video) Cele mai noi seriale pe care să le privești în această toamnă

star-trek-discovery-first-look-trailer00-00-57-14still013-1495060247637-1495218790514_1280w

Vara a venit cu un nou sezon de Game of Thrones, serial iubit de milioane de oameni de pe tot globul pământesc. Toamna aduce mai multe seriale noi care vor domina micile ecrane și vor acapara inimile audienței. Care sunt acestea aflați din articol.

#Star Trek: Discovery

Nu trebuie să fii un fan Star Trek pentru a te bucura de premiera acestui serial creat de CBS. În show se va filma Sonequa Martin-Green, actrița din The Walking Dead, care aici va interpreta rolul lui Michael Burnham, primul ofițer al USS Shenzhou, și Michelle Yeoh drept căpitanul corabiei. Serialul va urmări călătoriile Starfleet în misiunile lor de a descoperi lumi noi și noi forme de viață.

https://www.youtube.com/watch?v=oWnYtyNKPsA

#The Good Doctor

Dacă ești un fan fidel al serialului House, The Good Doctor creat de ABC este pentru tine, pentru că serialul este o dramă medicală, la fel ca show-ul House. Acțiunea este centrată în jurul unui tânăr chirurg cu autism și Sindromul Savant. Acesta este recrutat într-o unitate pediatrică chirurgicală, într-un spital prestigios. Apare doar o întrebare: poate un om care nu înțelege pe deplin oamenii să îi salveze?

https://youtu.be/fYlZDTru55g

#Law & Order True Crime: The Menendez Murders

Când frații Menendez sunt aduși la curtea de justiție pentru a fi judecați pentru omorul părinților săi produs în Beverlz Hills, povestea familiei lor devine virală, obsesie națională. Prima ediție din antologia acesteia descrie jocurile, crimele și circul media care se face în jurul acestui caz penal. Se oferă detalii intime despre viața familiei, arătând adevărul șocant din spatele camerelor de filmări.

https://www.youtube.com/watch?v=gVcw6H2MA8E

#Ten Days in the Valley

Producătoare de televiziune obsedată de lucru și mamă singură într-un proces de divorț, are un șoc enorm când fiica ei dispare în toiul nopții. Lumea lui Jane nu își mai urmează cursul obișnuit.

https://www.youtube.com/watch?v=GbQLFRVuDk8

#The Gifted

FOX creează al doilea spinoff al filmelor X-Men. O familie obișnuită se pune pe fugă când află despre abilitățile celor doi copii ai săi.

https://www.youtube.com/watch?v=3pDdXYf3nfc

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente