Preşedintele Parlamentului UE, Antonio Tajani, pe cale de a promova o companie implicată în „furtul miliardului” în Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Parlamentului Uniunii Europene, Antonio Tajani, are acum un maiou „made in Moldova” cu care ar putea face uşor publicitate companiei primarului de Orhei, Ilan Şor, specializată în comercializarea produselor fără taxe (duty free) în Aeroportul Internaţional Chişinău, dar şi în mai multe puncte de trecere a frontierei, implicată în luarea creditelor neperformante de la cele trei bănci devalizate, care au dus la „furtul miliardului”. Maioul care este cel oficial al echipei de fotbal orheiene, „Milsami” şi are imprimat pe el inscripţiile „Dufremol” şi „Duty Free Moldova”, i-a fost înmânat oficialului european de către vicepreşedinta Partidului „Şor”, Marina Tauber, în cadrul unei „întrevederi neoficiale”.

Potrivit unui cumunicat al formaţiunii, Marina Tauber a avut o întrevedere neoficială cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, în cadrul căreia au discutat „aspecte generale cu privire la activitatea politică a partidului, precum şi reformele implementate de liderul politic, primarul de Orhei, Ilan Şor”. Despre acest fapt, Marina Tauber a anunţat pe o reţea de socializare.

„Aș dori să-mi exprim recunoștința pentru întâlnirea, discuțiile foarte interesante și o cină minunată cu domnul Tajani și soția sa, și împreună cu ceilalți oameni minunați cu care m-am întâlnit! Partidul „Şor” apreciază în mod deosebit valorile, ideile, legislațiile, calea de dezvoltare, principiile democratice și reformele europene! Bineînțeles că am fost foarte încântată și emoționată cu privire la oportunitatea de a exprima şi de a împărtăşi în numele Partidului „Şor” și liderului nostru Ilan Şor viziunea și înțelegerea noastră în acest context, personal cu dl Tajani, într-o atmosferă foarte prietenoasă”, a scris Tauber pe Facebook.

Odată cu asta, „ținând cont de faptul că domnul Tajani este un mare fan al fotbalului, am fost mai mult decât bucuroasă să îi ofer uniforma oficială și anume tricoul echipei noastre de fotbal din Orhei – „Milsami”!”, a mai scris vicepreşedinta formaţiunii primarului de Orhei pe reţeaua de socializare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...