(FOTO) Mesajele transmise guvernării prin intermediul pancartelor afişate la protestul din faţa Parlamentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Dodon, susţine poporul, dar nu bandiţii”, „Plahotniuc, diavol, pirat, tu ţara ne-ai furat”, „Dodon, anulează decretul cu Domnica Manole”, „Toţi scandează-n unison huntei Plahodon, locul vostru-i în infern, dar nu în Guvern”, „Plahotniuc luate-ar dracul, ai nenorocit tot statul”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pancartelor cu care s-au „înarmat” astăzi participanţii la protestul din faţa Parlamentului faţă de modificarea sistemului electoral.

De asemenea, manifestanţii au scandat: „Jos Legea”, cu referire la legea prin care a fost modificat sistemul electoral în Moldova, „Plahotniuc-Dodon – la tomberon”, „Diaspora-i cu noi”, „Jos minciuna”, „Jos Publika” şi chiar „Jos Jizdan”, atunci când se vorbea despre acţiunile poliţiei la protestul din 20 iulie, atunci când în Parlament s-a votat pentru adoptarea în lectură finală a modificării sistemului electoral.

În cadrul acţiunii de protest, manifestanţii au votat textul unei rezoluţii, inclusiv organizarea unui nou protest la data de 17 septembrie, menţionând că, dacă va fi nevoie, protestatarii vor fi chemaţi la acţiuni şi de protest şi mai devreme.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...