Primarul liberal al oraşului Sângera, Mihail Lari, găsit împuşcat în această dimineaţă. Ar fi vorba de suicid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul oraşului Sângera, din municipiul Chişinău, Mihail Lari, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit împuşcat în această dimineaţă. Potrivit informaţiilor preliminare ar fi vorba de suicid. Primarul s-ar fi împușcat mortal în cap. La fața locului se află Poliția care cercetează toate circumstanțele producerii incidentului.

Şeful serviciului de presă al Poliției capitalei, Adrian Jovmir, a menţionat pentru Independent.md că pistolul din care s-a sinucis edilul era deţinut legal de acesta. Apelul la numărul 902 a parvenit în jurul orei 10:40 a dimineţii zilei de astăzi. Deocamdată nu se cunoaşte ce l-ar fi determinat pe edil la acest fapt.

În 2015 Lari a ajuns primar de Sângera din partea Partidului Liberal. Acesta a mai fost primar al orașului în perioada 1993-1999.

În perioada 1999-2009 acesta a deținut funcția de Şef Direcția Implementare și supervizarea proiectelor în cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului mun.Chișinău.

Ulterior, în intervalul 2010-2015, a ocupat funcția de Şef Direcția Implementare și supervizarea proiectelor în cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului mun.Chișinău


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...