Ultima oră

Starinschi: ”CNA NU face percheziții la PRIMĂRIE!”

(UPDATE 13.22) ”CNA NU face percheziţii la PRIMĂRIE! Şefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a declarat că procurorii au dispus investigaţiile în vederea verificării legalităţii ultimelor decizii ale Consiliului municipal Chişinău, în baza sesizărilor depuse de mai multe persoane”, scrie purtătoarea de cuvânt CNA, Angela Starinschi pe pagina sa de Facebook.

(Știre inițială) Este vorba de peste 480 de decizii funciare prin care au fost acordate peste 20 de hectare de teren din municipiul Chișinău. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii Generale.

Consilierul Oleg Cernei, candidat independent la funcția de consilier în CMC, a susținut în sala de ședințe a Primăriei o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat că într-un cabinet alăturat au loc percheziții ale Procuraturii Generale și CNA.

„Acum când desfășurăm această conferință de presă, tot ce este legat de activitatea în ultima ședință a Consiliului Municipal – aprobarea celor 480 de decizii funciare, reprezentantții Procuraturii Generale ridică toate proiectele adoptate la ultima ședință. Și Procuratura Generală, și Centrul Național Anticorupție s-au autosesizat la demersurile mele prin care am solicitat ca toate proiectele aprobate la ultima ședință să fie examinate de către Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție”, a declarat Cernei în cadrul conferinței.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *