Anunţul făcut de Bale; Galezul a vorbit despre viitorul său la Real

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Odată cu anunţul iminentului transfer al lui Mbappe la Real, ziarele din Spania au scris intens despre posibilitatea ca Bale să plece. S-a vorbit chiar de un interes clar al lui United, însă galezul i-a liniştit pe fanii de pe Bernabeu: nu are nicio intenţie să plece.

Eventuala venire a lui Mbappe este sinonimă pentru mulţi cu renunţarea la unul dintre jucătorii din tridentul BBC. E greu de crezut că Real ar da 180 de milioane de euro pe un fotbalist pe care să îl ţină rezervă, cum la fel de improbabil e ca unul dintre Benzema sau Bale să ia loc pe banca de rezerve (la Ronaldo nu se pune problema de aşa ceva).

Drept urmare, părea clar că Real va renunţa la cineva, însă singura variantă rămâne Benzema. Asta pentru că Bale a exclus posibilitatea vreunui transfer. E fericit la Real şi vrea să îşi ducă înţelegerea la capăt.

„Bale nu pleacă de la Real”, titrează Marca, ziarul de casă al lui Real, pentru ca apoi să citeze un apropiat al galezului: „Vrea neapărat să rămână. Ne-a spus că e extrem de fericit şi că se simte perfect la Madrid. E convins că poate să facă alte mari performanţe aici”.

Bale şi-a prelungit de curând înţelegerea cu Real până în 2022, când va fi împlinit deja 33 de ani. Salariul anuale este unul impresionant, 17 milioane de euro. „Vreau să îmi închei cariera aici”, spunea la momentul respectiv galezul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...