8 candidați la funcția de primar al Chișinăului vor participa la o dezbatere publică organizată de Promo-LEX

Promo-LEX organizează la Chișinău, joi, 11 iunie, prima dezbatere publică electorală, la care vor participa 8 candidați la funcția de primar al municipiului. Evenimentul va începe la ora 18:00, în incinta cinematografului Odeon, str. Mihai Eminescu 55.

Asociația invită toți doritorii să vină la dezbatere. Intrarea este liberă.

În cadrul dezbaterii, candidații electorali își vor prezenta viziunea privind soluționarea celor mai stringente probleme ale capitalei, precum aprovizionarea cu apă potabilă a capitalei, modernizarea sistemului de canalizare, iluminarea străzilor capitalei și a suburbiilor, identificarea fondurilor pentru gestionarea deşeurilor din municipiu. Participanții vor răspunde la câteva runde de întrebări din partea organizatorilor, dar și ale locuitorilor capitalei.

La eveniment va participa Dorin Chirtoacă (Partidul Liberal), Oleg Brega („Democraţia Acasă”), Ilian Caşu (Partidul Nostru), Mihail Cîrlig (Partidul Popular), Elizaveta Moscaliciuc (Partidul „Renaştere”), Anatolie Prohniţchi (Partidul Verde Ecologist), Tatiana Tomacu („Patrioţii Moldovei”), Valerii Klimenco (Mişcarea social-politică „Ravnopravie”).

Dezbaterea publică din Chișinău face parte din campania Asociației Promo-LEX „IEȘI la VOT” din cadrul Alegerilor Locale Generale din 14 (28) iunie 2015.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.