RTEC plasează publicitate pentru candidatul PL din Durlești – Victor Morgoci, fiul șefului RTEC // FOTO

Pe adresa redacției noastre au fost trimise câteva fotografii în care vehiculele speciale din dotarea Regiei Transport Electric Chișinău plasează publicitate electorală pentru candidatul Partidului Liberal la primăria Durlești, Victor Morgoci. Întâmplător sau nu, acesta este și fiul șefului RTEC, Gheorghe Morgoci.

Contactat de Moldova.ORG, un responsabil din cadrul RTEC a explicat că bannerele din Durlești sunt plasate prin intermediul unei companii de publicitate cu care RTEC are semnat un contract oficial. Întreprinderea este plătită pentru locul de plasare a publicității și inclusiv pentru lucrările de instalare a panourilor.

Potrivit funcționarului, aceasta a fost, până acum, unica solicitare din partea vreunui concurent electoral pentru astfel de servicii, dar RTEC poate oferi servicii asemănătoare și celorlalți candidați care ar dori.

publicitate rtec pl publicitate pl rtec 3 publicitate pl rtec 1 publicitate pl rtec 2

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.