Recidivist periculos, reţinut. A înjunghiat un bărbat în zona inimii// VIDEO

Oamenii legii din capitală au reţinut un recidivist periculos, care a înjunghiat un bărbat în zona inimii. Agresorul a consumat iniţial băuturi alcoolice cu victima, iar în urma unui conflict iscat cu acesta i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea toracelui, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Astfel, în seara zilei de 25 iulie, poliţiştii sectorului Râşcani au înregistrat informaţia 903, precum că de pe strada Albişoara a fost preluat de către medici, un bărbat în vârstă de 53 ani, cu plagă penetrantă aplicată în regiunea inimii. Respectiv, au fost iniţiate acţiuni speciale de investigaţii pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Conform datelor constatate preliminar, victima s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai şi periodic înnopta într-o construcţie nefinisată de pe strada Albişoara. Astfel, în seara incidentului, acesta a consumat băuturi alcoolice cu alţi doi bărbaţi, iar la un moment dat s-a iscat un conflict între ei. Respectiv, unul dintre agresori a scos un cuţit de buzunar şi i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea toracelui, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Individul a fost reţinut a doua zi după incident, fiind încătuşat pe o stradă din capitală, în timp ce ar fi intenţionat să fugă în regiunea transnistreană, de unde este originar.

El are o vârstă de  60 ani, anterior judecat pentru crime grave, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolator. Preliminar, bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale şi este cercetat penal pentru tentativă de omor. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.