Barcelona, foarte aproape de a da o mare lovitură pe piața transferurilor; Jucătorul a spus „Da”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Coutinho şi Barcelona s-au înţeles în legătură cu viitorul contract al brazilianului. În următoarele zile, clubul de pe Camp Nou speră să ajungă la un acord şi cu Liverpool.

Posibila plecare a lui Neymar la PSG nu îi va lăsa descoperiţi pe şefii de pe Camp Nou, care au în acest moment mai multe variante pe care le urmăresc. S-a vorbit despre Dybala, Mbappe şi chiar de fostul jucător, Alexis Sanchez, însă prioritatea numărul unu rămâne Coutinho.

Liverpool a refuzat deja o ofertă de 72 de milioane de euro venită din partea Barcelonei pentru brazilian, însă negocierile continuă. Asta în ciuda faptului că Jurgen Klopp a fost categoric în privinţa despărţirii de mijlocaşul de buzunar.

„Este normal ca în perioada de transferuri toate cluburile să-şi dorească să se întărească. Noi suntem fericiţi că nu am pierdut jucători importanţi şi nici nu-i vom pierde. Nu suntem un club care vinde, Coutinho nu e de vânzare”, a spus managerul „cormoranilor” săptămâna trecută.

Între timp, Barcelona a făcut o nouă ofertă, de 90 de milioane de euro, dar şefii lui Liverpool nu au dat un răspuns încă. Cert e că fotbalistul vrea să ajungă sub comanda lui Valverde, board-ul catalanilor convingându-l.

„Coutinho a spus „, notează sport.es, englezii de la Daily Express confirmând şi ei că fotbalistul şi oficialii catalani au ajuns la un numitor comun privind salariul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...