Ești interesat de relații internaționale? Participă la conferința viitorilor lideri în Riga, Letonia

Foto: pc: latvia.travel

Dacă ai între 20 și 27 de ani și te interesează subiectul relațiilor internaționale, al securității europene și al terorismului modern, nu ezita să te înregistrezi la conferința viitorilor lideri și să dai start experienței tale internaționale.

Future Liders Forum, de la Riga va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2017, alături de unul dintre cele mai importante forumuri de politică externă și de securitate din Europa de Nord – Conferința de la Rīga din 2017.

Forumul va oferi o ocazie unică celor 45 de diplomați tineri, talentați și motivați, jurnaliști, politicieni, oficialități de stat în curs de formare timp de trei zile pentru a face parte din numeroasele discuții în grup, sesiuni de Night Owl, mai multe ateliere și Conferința din Riga 2017. Forumul va acoperi viziunea globală asupra securității Uniunii Europene, cooperarea ulterioară posibilă a NATO în vecinătatea sudică a Europei de Sud și subiecte precum terorismul modern și modul de combatere a acestuia.

Solicitanții sunt încurajați să se înscrie și să obțină experiență internațională prin colaborarea cu factorii de decizie de vârf, specialiștii de renume mondial, cercetătorii și profesorii de teren și implicarea în discuții intelectuale. Participanții nu numai că vor dobândi cunoștințe și contacte noi, ci și își vor dezvolta gândirea analitică și capacitatea de a oferi discuții constructive și soluții aplicabile pentru problemele globale.

Participanții trebuie să aibă între 20 și 27 de ani la momentul înscrierii și să fie interesați de domeniul conferinței. Conferința va fi petrecută în limba engleză.

Nu există nicio taxă pentru participarea la Forum, însă participanții trebuie să organizeze și să acopere singuri costurile de călătorie.

Cum te înscrii?

# Completează formularul.

# Scrie un scurt eseu despre una dintre temele propuse. (Le vei putea găsi la sfârșitul formularului de aplicare)

# Transmite eseul la adresa electronică [email protected] sau [email protected].

Data limită de înscriere este 6 august, iar rezultatele vor fi anunțate până la data de 18 august.

Pentru mai multă informație, accesează site-ul oficial al conferinței.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente