(FOTO) Jurnaliștii incomozi nu au ce căuta la evenimentul lui Dodon de la Condriţa; Fotoreporterului Constantin Grigoriţă i-a fost blocat accesul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fotoreporterul Constantin Grigoriţă nu a fost acceptat să facă un reportaj de la Condrița, acolo unde şeful statului Igor Dodon va organiza astăzi o întâlnire cu jurnaliştii. Deşi a întrunit toate solicitările celor de la Președinţie, fotojurnalistul nu a fost lăsat să urce în transportul care ducea reprezentanţii mass-media spre vila prezidențială.

Fotoreporterul anunţă că nu a fost acceptat de Președinţie, la evenimentul organizat de Dodon la vila prezidențială, chiar dacă a îndeplinit toate cerințele instituţiei.

„De ce se teme Dodon în calitate de președinte, probabil de întrebările incomode care le formulez pentru el și din această cauză nu m-au acceptat să particip astăzi la conferința lui de la Condrița. După imaginile afișate de mai jos vedeți solicitarea de a participa la această conferință, dar astăzi nu m-am regăsit în lista participanților și cei din administrarea acestui eveniment parcă jucau ping pong cu mine, mă trimiteau să sun pe unul ori pe altul. Deși au mai fost două cazuri similare, acestea au fost rezolvate. Ei au urcat în transport, dar mie mi-a fost blocat accesul”, a anunțat Grigoriţă.

De menţionat că, la prima conferinţă, după modelul preşedintelui rus Vladimir Putin, organizată de Dodon, Grigoriţă a fost cel care l-a întrebat pe Dodon: „Cum poți să te închini în fața agresorului?”, aceasta fiind catalogată cea mai bună întrebare adresată în cadrul evenimentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...