Tinere talente! Elizaveta Coroli a adus acasă premiul I de la concursul internațional „Flame”

0778

Elizaveta Coroli, eleva clasei a VII a Liceului-Internat Republican de Muzică „Serghei Rahmaninov” din Chișinău, s-a întors recent de la prestigiosul concurs internațional „Flame” unde a obținut Premiul I.

Concursul internațional „Flame”, ediția XVII a avut loc la Paris, Franța, în perioada 3-8 iulie curent. În cadrul competiției au participat peste 140 tineri muzicieni din Franța, Monaco, Bulgaria, România, Republica Moldova, Ucraina, Germania, Vietnam, Iran, SUA, Muntenegru, Armenia, Georgia, Japonia.

Concursul s-a desfășurat pe diferite categorii de vârstă și instrumente: pian, vioară, violoncel, concurenta din Moldova participând la categoria pian.

În acest sens, ministrul Culturii, Monica Babuc a ținut să o felicite pe Elizaveta pentru succesul remarcabil obținut în cadrul acestui concurs, dar și a altor competiții internaționale la care a participat anterior, apreciind aportul pe care îl aduce imaginii țării noastre. De asemenea, Monica Babuc i-a mulțumit profesoarei Irina Bogataia pentru contribuția și dăruirea profesională în formarea unor asemenea copii talentați, dar și părinților pentru tot sprijinul acordat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente