(FOTO) Zece selfie-uri cu celebrităţi, realizate în perioada în care nu existau telefoane mobile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ziua de astăzi, chiar și copiii reușesc să își facă selfie-uri, fără nici cea mai mică problemă. Pe vremea când nu existau telefoane mobile performante, selfie-ul era mult mai greu de realizat. O adevărată curiozitate legată de aceste fotografii este că prima persoană din lume care și-a făcut un selfie a fost Robert Cornelius. Imaginea pe care el a realizat-o încă în 1839 este considerată a fi primul autoportret fotografic din istorie.

Odată cu apariția celor mai noi telefoane, este foarte simplu să îți faci un selfie. Trebuie amintite, însă, niște selfie-uri memorabile realizate de către persoane celebre.
1. În 1982, Madonna a realizat o fotografie care a rămas în istorie. Extrem de tânără și dezinvoltă, artista a făcut o fotografie care a devenit cunoscută în întreaga lume.


2. În 1962, Marilyn Monroe, s-a lăsat fotografiată în pat, alături de un bărbat. Cu zâmbetul pe buze și aproape dezbrăcată, Marilyn s-a distrat de minune la realizarea acestei fotografii făcute în oglindă. Sticla de vin și pantofii aruncați lângă oglindă demonstrează, încă o dată, faptul că actrița știa să se se simtă bine în orice ocazie.

3. Robert Cornelius, primul selfie din istorie, în 1839

4. Și Rowan Atkinson era un fan al selfie-urilor, chiar dinainte să devină populare. În anul 1987, acesta a fost suprins în timp ce se fotografia. Și de această dată, interpretul personjului „Mr Bean” este la fel de amuzant.

5. Pe când era foarte tânăr și nu foarte cunoscut, legendarul Frank Sinatra a vrut o amintire cu el, așa că și-a făcut o fotografie în oglindă, în anii 30. Pare de nerecunoscut în fotografie, însă imaginea a fost dată publicității chiar de către familia artistului.

6. Nici Neil Armstrong nu putea rata ocazia de a-și face o fotografie, în anul 1969.

7. John F. Kennedy și Jacqueline Kennedy au făcut, la rândul lor, un selfie în oglindă în 1954, atunci când nimeni nu credea că destinul va fi atât de crunt cu fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

8. Și John Lennon a lăsat în anul 1967 o amintire tuturor fanilor, prin intermediul unei fotografii emoționante.

9. Mereu atent cu aparițiile sale, Michael Jackson se uita ore în șir în oglindă și își făcea uneori fotografii. Iată și dovada, mai jos.

10. Courtney Love și Kurt Cobain au format un cuplu extrem de iubit de către fanii formației Nirvana. În anul 1992, cei doi și-au făcut un selfie în oglindă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...