Recomandări de evenimente pentru o zi însorită de miercuri, 26 iulie

X97WCBAJJB
Foto: Rawpixel.com

Echipa #diez a găsit un remediu pentru a suporta mai ușor canicula de afară. Prin urmare, vă recomandăm câteva evenimente răcoritoare pentru ziua de miercuri, 26 iulie.

# ITCoffee #115 [Season 2 Episode 15]

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile în tehnologie sau ești pasionat de acest domeniu, începe ziua de miercuri cu o ITCoffee. Evenimentul are loc la Panna Cotta, începând cu ora 09:00. Detalii poți afla aici.

 

#2. Creative Gala 2017 – #CBC2017Moldova Finals

Ne apropiem cu pași rapizi de evenimentul care celebrează și premiază creativitatea și inovativitatea în antreprenoriat, Gala Antreprenoriatului Creativ, primul show de business din Republica Moldova. GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice. Intrarea este cu plată: 50 de lei pentru Membri GEN Moldova și 100 de lei pentru NonMembri. Evenimentul are loc la Generator Hub, începând cu ora 17:00. Detalii aflați aici.

 

#3. Mafia Nights #3

Te invităm la cea de-a treia seară a jocului psihologic Mafia Nights! Va fi chill, fun şi pe lângă toate, va fi un mediu bun pentru socializare. Demonstrează-ți abilitățile de detectiv, gangster sau de cochetă și vino miercuri, 26 iulie la Funky Mămăliga Hostel. Intrarea este liberă. Află detalii aici.

 

#4. Film la Patria: War for the Planet of the Apes

În filmul Planeta Maimuțelor: Războiul, al treilea capitol din cea mai recunoscută și apreciată franciză, Cesar și armata sa de maimuțe sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat și începe propria misiune de răzbunare. Cum această aventură îi aduce față în față, Cesar și colonelul luptă unul împotriva celuilalt determinând soarta ambelor specii și viitorul planetei.

 

#5. Despicable Me 3

Echipa care ne-a adus pe marile ecrane Sunt un mic ticălos, precum și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de simpaticii Minioni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente