Neymar, supărat pe Messi; De ce s-a enervat brazilianul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Faptul că Lionel Messi are un cuvânt de spus în transferurile realizate de Barcelona nu e o noutate. Mai nou starul argentinian se pare că s-a împotrivit și venirii lui Paulinho pe Camp Nou, iar acest lucru l-ar fi înfuriat pe Neymar, care, astfel, s-a hotărât să plece de la clubul catalan.

Don Balon susține că Neymar chiar a pus presiune pe noul antrenor Ernesto Valverde să-l aducă la Barcelona pe prietenul său, însă transferul lui Paulinho a picat, iar singurul motiv se pare că n-a fost suma cerută de chinezi – 40 de milioane de euro.

După ce nu l-a mai adus pe mijlocașul de 29 de ani, care nu a convins în Premier League, la Tottenham, în urmă cu trei ani, Barcelona încearcă acum transferul lui Philippe Coutinho, de la Liverpool.

Potrivit Sport.es, acesta este văzut însă mai mult ca un înlocuitor al lui Neymar, în cazul în care acesta din urmă va alege, în cele din urmă, să plece la Paris Saint-Germain, club cu care s-ar fi înțeles deja în privința contractului.

Marca menționa că Neymar ar urma să semneze un contract pe șase sezoane și va primi de la PSG puțin peste 29 de milioane de euro pe an.

Don Balon mai scrie că cei de pe Camp Nou refuză să-i respecte toate cerințele lui Neymar, întrucât nu-și doresc să reconstruiască echipa în jurul brazilianului, pentru a nu-i periclita lui Messi statutul de lider al formației.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...