Usatîi: Plahotniuc şi Dodon au „împărţit” între ei toate sărbătorile pentru un an înainte. Plahotniuc i-a interzis lui Dodon să organizeze concert de Ziua Independenţei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon au împărţit pentru un an înainte toate sărbătorile oficiale, şeful statului având sărbători la care poate să participe şi cele la care nu. Astfel, de exemplu, preşedintele ţării are interdicţia de a organiza un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale de Ziua Independenţei, care va fi sărbătorită pe 27 august. În schimb, acesta are „permisiunea” de a organiza un concert pe 24 august care va fi dedicat aniversării 73 de ani de la încheierea operaţiunii Iaşi-Chişinău.

Despre aceasta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care susţine că şeful statului încearcă acum pe toate căile posibile să-l aducă la concert pe interpretul rus Grigori Leps, unul dintre cei care în 2014 a participat la concercele lui Usatîi.

„Înţelegeţi până unde a ajuns Dodon că, de exemplu, el cu Plahotniuc, ca să ştiţi, au împărţit pentru un an înainte toate sărbătorile oficiale la care poate să participe Dodon şi la care nu. De exemplu, toată ţara se pregăteşte de Ziua Independenţei. Plahotniuc i-a interzis lui Dodon să organizeze un concert, dar i-a permis pe 24 august să sărbătorească „Ziua eliberării Moldovei”. Dodon în loc să lupte cu Plahotniuc, stă toată ziua şi încearcă să înveţe o oarecare piesă a lui Grigori Leps. Dodon a început să-l preseze pe Leps prin intermediul unor oameni ca să cânte alături de el pe 24 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar Plahotniuc cu Chircorov trebuie să sărbătorească Ziua Independenţei”, a declarat Usatîi.

Cu toate acestea şi de această dată, aşa cum s-a întâmplat şi la sărbătorile din luna mai, scena va fi una comună, doar că „Dodon va organiza pe 24, iar pe 27 i se va permite doar lui Plahotniuc”.

„El (n.r. Igor Dodon) de ce încearcă să-l aducă pe Leps?! El zice că trebuie de-l adus pe Leps, ulterior pe Mihailov, pentru a-l „înlocui” în totalitate pe Usatîi în Moldova. Un om pur şi simplu bolnav. Leps este unul dintre cei mai buni artişti pentru mine. Dodon sună acum personal artiştii, actorii, le spune că el e prorus şi că vrea să-i aducă în Moldova. Grişa va veni, dar Dodon trebuie să înţeleagă că piesa „Cea mai bună zi a fost ieri” şi „Voi pleca să trăiesc la Londra”, aceste cântece pentru Dodon şi Plahotniuc le voi cânta eu, iar eu numaidecât voi reveni şi noi vom învinge”, a conchis Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...