Spectacol de zile mari pentru copii cetățenilor moldoveni din Irlanda/ GALERIE FOTO

Zeci de copii vorbitor de română din capitala Irlandei, Dublin, dar și din alte localități irlandeze au participat la o sărbătoare de zile mari organizată de Comunitatea Basarabenilor din Irlanda “Moldova Vision”.

Micuții au urmărit un spectol susținut de actorii Teatrului de Păpuși “Guguță” din Chișinău. Actorii au jucat piesa ”Fata babei si fata moșulu”.  Acest eveniment este o continuare a tradiției începute de “Moldova Vision” care a organizat și în anii precedenți reprezentații pentru copii cu participarea actorilor de la Teatrul de Marionete și Teatrul “Licurici” din Chișinău.

Evenimentul de anul acesta a oferit copiilor și mai multe jocuri interactive, cântece, dansuri și concursuri pentru părinți și copii. Copiii au primit la sfârșit câte o pungă cu dulciuri, iar cei mai norocoși s-au ales și cu ceva cadouri la tombola organizată.

Acțiunea a fost susținută financiar de compania Blue Air care a oferit bilete tur-retur pentru actori, dar și de Biroul pentru Relații cu Diaspora care a oferit cărți participanților.


irlanda_copii1 irlanda_copii2 irlanda_copii3

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.