(VIDEO) Noul Nokia 3310 a fost supus celor mai agresive teste de anduranță

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nokia 3310 a fost relansat anul acesta după aproximativ 17 ani, iar telefonul pare să continue tradiția terminalelor andurante ale finlandezilor.

Destinul celor de la Nokia nu a fost unul încărcat de evenimente pozitive în ultimii ani. Din fericire, există în continuare un public destul de numeros care are încredere în gadgeturile încărcate de istorie. Acesta a fost și principiul care a stat la baza lansării unei versiuni actualizate de Nokia 3310. Varianta originală continuă să reprezinte unul dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile. Motivul din spatele popularității a fost dat de o combinație de mai mulți factori. Prețul accesibil, dimensiunile compacte pentru acea vreme și câteva jocuri atractive l-au poziționat în topul preferințelor.

HMD Global este numele companiei care a lansat la începutul acestui an un nou Nokia 3310. Trecând peste schimbările semnificative de design și funcționalitate în comparație cu originalul, foarte mulți au fost curioși dacă terminalul va fi la fel de rezistent precum versiunea lansată în 2000. Ca de obicei, răspunsul a venit sub forma unui clip pe YouTube.

Responsabil de această dată de testele de anduranță a fost JerryRigEverything, iar rezultatul poate fi văzut în clipul de mai sus. În trecut, același individ a mai încercat să distrugă și alte gadgeturi semnificativ mai scumpe decât un Nokia 3310. Cu alte cuvinte, are un pic de experiență în domeniul torturii tehnice.

Revenind însă la Nokia 3310, telefonul testat de JerryRigEverything a trecut prin zgârieturi, tentative de îndoire și un experiment la temperatură înaltă. Din păcate, prima concluzie a fost una destul de previzibilă. Plasticul exterior se zgârie surprinzător de ușor. Partea bună este că nu se îndoaie, dar cu un pic de răbdare, se topește destul de tare.

În final, noul Nokia 3310 este foarte bun ca telefon de vorbit, iar asta e cel mai important, având în vedere prețul de achiziție. Rămâne să vedem dacă HMD Global va încerca să reinventeze și alte terminale clasice, precum Nokia N95 sau Nokia E61.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...