15:08:32 23.04.2024
Stiri

Rogozin RECIDIVEAZĂ cu o nouă aroganță și spune că „autoritățile R. Moldova sunt foarte CIUDATE”

Politică 22.07.2017 12:30 Vizualizări4289 Autor: Ziarul National
Rogozin RECIDIVEAZĂ cu o nouă aroganță și spune că „autoritățile R. Moldova sunt foarte CIUDATE”
Avionul TU-160


Premierul Pavel Filip a declarat ieri că, dacă vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin, va dori să vină la Tiraspol cu un avion militar, atunci nu va ajunge, iar dacă va lua un avion de linie sau autobuzul, poate să sosească fără probleme. Această afirmație l-a iritat pe Rogozin, care este în căutarea unui mijloc de transport pentru a ajunge la Chișinău, pentru a avea o întrevedere cu Igor Dodon și la Tiraspol, unde este așteptat de liderul separatist, Vadim Krasnoselski.

„Premierul Moldovei spune că Rogozin nu trebuie să zboare cu un avion militar. Bine. Atunci autoritățile moldovenești trebuie să aleagă între elicopter și motocicletă”, a scris acesta pe Twitter.

Amenințare fără de PRECEDENT a lui Rogozin la adresa R. Moldova. „Cu toții ținem minte cu ce s-a TERMINAT solicitarea Georgiei”

Acesta i-a îndemnat pe urmăritorii paginii sale să-i sugereze un mijloc de transport cu care să ajungă în R. Moldova. „Cu Ё-могиле (în traducere directă cu I-sicriu)? Pfuuu. Ё-мобиль (cu I-mobilul). Este o idee proaspătă. O să iau în leasing (I-mobilul n.r.) de la liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (Vladimir Jirinovski n.r.)”, a glumit vicepremierul rus, despre care spicherul Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că nu este binevenit în R. Moldova.

Rogozin este îndemnat să ia AUTOBUZUL dacă vrea să ajungă în R. Moldova. Filip: „Dacă va folosi un avion MILITAR, atunci nu va veni”

În continuare, Rogozin afirmă că autoritățile din R. Moldova ar fi „foarte ciudate”. „Singuri au născocit că eu voi zbura la ei cu un avion militar (probabil cu un TU-160), iar ulterior, crezând în asta, au creat toată această polemică. Deja nu mai este de râs”, a conchis Rogozin.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md