Vedeta a pus cele trei inele — dintre care unul are o însemnătate specială pentru ea — într-un seif aflat în vestiarul unui spa din Londra, duminică. După ce a plecat din acel centru, actriţa şi-a dat seama că uitase să recupereze inelele, a relatat ea într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Agenţii de securitate au verificat seiful, însă inelele nu mai erau acolo", a explicat Emma Watson."Dacă ar fi fost nişte inele obişnuite, aş fi putut să accept (pierderea lor, n.r.), însă unul dintre ele era un cadou primit de la mama mea", a adăugat vedeta. "L-a cumpărat a doua zi după ce m-am născut eu şi a purtat acel inel timp de 18 ani, nu l-a scos niciodată, apoi mi l-a oferit mie la a 18-a aniversare".

"Şi eu port acel inel în fiecare zi, este lucrul cel mai special şi mai plin de înţelesuri pe care îl am", a adăugat actriţa britanică. Ea a publicat pe Facebook fotografii ale celor trei inele.

Emma Watson nu a precizat valoarea recompensei, însă a publicat o adresă de e-mail la care poate fi contactată de orice persoană care deţine informaţii despre inelele sale.