15:05:04 28.03.2024
Stiri

FOTO // VEDETA care a rupt internetul în două cu o singură fotografie! „Nu-mi vine să cred! Priviţi-i corpul!” Oamenii au rămas ULUIȚI

Monden 18.07.2017 21:00 Vizualizări2803 Autor: Ziarul National


FOTO // VEDETA care a rupt internetul în două cu o singură fotografie! „Nu-mi vine să cred! Priviţi-i corpul!” Oamenii au rămas ULUIȚI

La mai puţin de patru luni după ce a dat naştere primului ei copil, Lea de Seine, Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, şi-a înnebunit fanii cu o poză postată pe Istagram.

Frumoasa rusoaică s-a obişnuit cu lumina reflectoarelor, iar relaţia cu Bradley Cooper şi apariţia primului copil au părut că o vor face să renunţe la pozele cu care şi-a obişnuit fanii, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Chiar dacă nu au trecut nici patru luni de la momentul în care o năştea pe Lea, fetiţa ei, Irina a revenit la activitaea care a consacrat-o şi a postat o poză foarte sexy pe Instagram.


Iar fanii nu şi-au putut ascunde mirarea faţă de felul în care arată modelul din Rusia. „Imaginaţi-vă că tocmai a născut" sau "Nu îmi vine să cred că are un copil. Priviţi-i corpul!", au fost câteva dintre mesajele primite de rusoaică.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md