Recomandări de evenimente pentru o zi însorită de marți, 18 iulie

MSCMYKN409
Foto: Brodie Vissers

Săptămâna începe cu soare și cu voie bună, vacanța încă este pe poziții, iar noi am mai putea lista încă alte 100 de motive pentru care să te bucuri de această vară. Printre acestea, se află și câteva recomandări de evenimente pe care ți le prezentăm mai jos.

#1. La La Play Nistru I Днестр

La La Play vine cu un concert de muzică clasică cu prilejul lansării casei de cultură renovată din Molovata. Pe scenă vor evolua tineri muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului promovând prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă. Proiectul „La La Play” înseamnă prima expediție de muzică clasică realizată în Moldova. 15 tineri, dintre care 9 muzicieni și 5 jurnaliști vor traversa 1600 km pentru a reflecta prin muzică clasică 8 subiecte sociale.
Turneul va marca centenarul compozitorului Dinu Lipatti, unul dintre cei mai mari pianiști din toate vremurile: #discoveringLipatti. Urmăriți evenimentul și aici.

 

#2. Moldova in 3D

Cometa te invită să descoperi cea mai recentă invenție a unei echipe de tineri moldoveni. Aplicația TechCity a fost dezvoltată cu scopul de gestionare și reproiectare corectă a rețelelor inginerești din Republica Moldova. Cu ajutorul aplicației TechCity vom putea cu toții vizualiza virtual cum se încadrează o construcție nou planificată în arhitectura orașului. Mai multă informație puteți afla 18 iulie, începând cu ora 18:00 la Generator Hub (Ştefan cel Mare 202, Kentford bl2, etajul 4). Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#3. I.T. Networking Event #4

IT Networking Event #4 are scopul de a construi una sau mai multe relații între participanți și colegi, co-parteneri și parteneri. Acest eveniment reprezintă, de asemenea, o menținere a acestor relații.

Pentru cine este IT Networking Event:

Freelanceri ( designeri, dezvoltatori, etc)
Antreprenori

Vino la eveniment pentru a-ți cunoaște potențialul partener sau un nou prieten freelancer. Evenimentul are loc la iHUB, de la ora 18:30. Detalii poți afla aici.

 

#4. Ședința Top Toastmasters Club

Ești interesat de vorbitul în public? Îți dorești să fii un lider bun? Visezi să devii un orator de excepție? Vino să înveți împreună cu Top Toastmasters Club (Chișinău). Vei avea posibilitatea să interacționezi cu tineri progresiști din Chișinău, vei putea asculta discursurile persoanelor care au același scop ca și tine, iar dacă ești curajos vei putea improviza în fața unui public extraordinar.

Evenimentul începe la ora 19:00. Urmărește evenimentul pentru a afla agenda.

 

#5. Selma

La American Language Center are loc proiecția filmului „Selma”. Evenimentul începe la ora 07:00. Vezi aici detalii despre proiecție.

 

#6. Pub Quiz: „Физики против лириков”

Dacă vrei să-ți petreci seara într-un ritm activ, ia-ți prietenii și mergi la Beer Time. Acolo va avea loc o nouă rundă de „Pub Quiz”. Evenimentul începe la ora 07:45. Detalii poți afla aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente