Mourinho, despre viitorul lui Ronaldo: E o „misiune imposibilă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Mourinho a infirmat că United are în vedere transferul lui Ronaldo. Portughezul e imposibil de adus, e convins tehnicianul lusitan.

În această vară s-a vorbit intens despre posibilitatea ca CR7 să părăsească Santiago Bernabeu. Potrivit presei spaniole, el chiar îşi anunţase apropiaţii de intenţiile sale în urmă cu ceva mai mult de o lună. După declanşarea scandalului de corupţie în care este implicat în Spania, unde este anchetat pentru o fraudă fiscală în valoare de 14,7 milioane de euro, starul portughez părea decis să plece.

Între timp, a revenit la sentimente mai bune faţă de club şi, deşi s-a speculat că United l-ar dori, Mourinho a pus capăt oricărei speculaţii.

„Nu o să îmi las clubul să irosească timp pe jucători care reprezintă . Ronaldo e un jucător esenţial pentru Real Madrid. Atât în teren, dar şi ca „armă” economică, generează venituri uriaşe. Nu există niciun motiv în lume pentru care să ne gândim că el ar putea să părăsească Realul”, a spus Mou, potrivit bbc.co.uk.

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Real Madrid în 2009, de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro, şi a bătut record după record în tricoul „galacticilor”.

Lusitanul a cucerit trei „Baloane de aur” de la venirea în capitala Spaniei şi are 11 trofee alături de Real, printre care trei Ligi ale Campionilor şi două titluri.

Întrebat despre Morata, fotbalist care părea a fi ţinta numărul unu a „diavolilor” până la achiziţionarea lui Lukaku, portughezul a confirmat că îl apreciază în mod deosebit pe vârful Realului. Însă, în acest moment, posibilitatea ca acesta să facă obiectul unui transfer e minimă.

„Îmi pare rău pentru el (n.r. că nu e titular la Real). E un jucător care şi-a găsit drumul spre prima echipă atunci când îl antrenam şi a reuşit lucruri incredibile, atât la Real, cât şi la Juventus. L-am urmărit îndeaproape, însă nu am ajuns la un acord pentru aducerea lui. Nu cred că se mai pune problema transferului lui”, a mai spus „Specialul”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...