(video) Cum se aude soundtrack-ul serialului Game of Thrones cântat live în peștera Emil Racoviță

pestera11

Echipa La La Play a decis să facă ceea ce altă orchestră n-a reușit. Să se coboare 30 metri sub pământ și să câteva melodii clasice, iar printre acestea s-a numărat și Soundtrack-ul din serialul Game of Thrones.

„La La Play a adus prima dată muzica clasică în cea mai mare peșteră din Republica Moldova și top 3 în Europa: Золушка, cum este cunoscută printre speologi sau oficial ”Emil Racoviță”, situată în cel mai vestic punct al țării – Criva.

Echipa MNYO au coborât 30 m sub pământ cu echipament special, instrumente, lumini, utilaj video pentr a interpreta lucrări de Bach, Mozart, Gardel ce au răsunat în peștera care e un labirint cu galerii de 92 km și o vârstă de 450.000 ani (relativ tânără) pentru 10 spectatori, membri ai clubului de speologie ”ABIS”.

Scena de concert cu titulatura „Dinozaur” a fost martoră a unui recital unic cu emoții greu de redat atât pentru muzicieni cât și pentru spectatori, probabil cel mai captivant recital din viața noastră.

De asemenea, deoarece suntem fani Game of Thrones oferim spre audiție cu prilejul lansării noului sezon – tema principală semnată de Ramin Djawadi” spun organizatorii.

Soundtrack-ul din Game of Thrones îl vedeți aici

Întreg video La La Play în peștera Emil Racoviță vedeți aici

Proiectul „La La Play” înseamnă prima expediție de muzică clasică realizată în Moldova. 15 tineri, dintre care 9 muzicieni și 5 jurnaliști vor traversa 1600 km pentru a reflecta prin muzică clasică 8 subiecte sociale.
Turneul va marca centenarul compozitorului Dinu Lipatti, unul dintre cei mai mari pianiști din toate vremurile: #discoveringLipatti.

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente