(VIDEO) Spargeri ca-n filme: O grupare, care fura bani din terminalele electronice este căutată de poliție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul ultimelor două luni de zile oamenii legii sunt în alertă continuă la documentarea unui grup criminal organizat şi specializat în furturi de bani din terminalele de plăţi electronice.

Actualmente poliţiştii acumulează probe speciale şi stabilesc toate circumstanţele ce prezintă interes operativ, cu ulterioara localizare şi destructurare a grupului criminal în componenţa a trei bărbaţi.

În cadrul investigaţiilor întreprinse forţele de ordine au constatat că, indivizii pătrundeau doar în alimentare unde erau instalate terminalele şi în decurs de câteva minute sustrăgeau mijloacele financiare, deteriorându-le cu nişte răngi metalice.

În unele cazuri de spargeri, aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere cu feţele acoperite, acţionând rapid, până la intervenţia agenţilor de pază. Până în prezent Poliţia Capitalei a înregistrat 8 spargeri de acest gen, iar agenţii economici urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

Este de menţionat că, poliţiştii sunt pe „urmele” infractorilor, iar administratorii de magazine sunt atenţionaţi să asigure corespunzător toate măsurile antifurt.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...