Neymar dezvăluie care e cel mai bun jucător după Messi; O mare surpriză

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a surprins atunci când a anunţat care e cel mai talentat fotbalist din lume după coechipierul sau de la Barcelona, Lionel Messi.

Starul Barcelonei şi al naţionalei Braziliei susţine că această poziţie e ocupată de conaţionalul sau Gabriel Jesus, de la Manchester City.

„Cel mai talentat jucător? Lionel Messi. Dar după el e Gabriel Jesus, care e incredibil de tehnic. Pe această listă ar trebui să-l includ şi pe Robinho, idolul meu, dar şi pe Ganso de la Sevilla. Şi nu pot să-l uit pe Ronaldinho”, a declarat Neymar, potrivit The Sun.

Niciun cuvânt despre Cristiano Ronaldo, nici măcar atunci când a venit vorba despre jucătorii pe care îi urmăreşte cu plăcere.

„Jucătorul favorit să-l urmăresc? Trebuie să fie Messi. Dar nu e singurul. Îmi mai plac Luis Suarez, desigur, dar şi Lucas Lima. E un playmaker foarte dotat tehnic de la fostul meu club, Santos, şi un bun prieten de-al meu”, a continuat acesta.

Gabriel Jesus are 20 de ani şi joacă la Manchester City de la începutul acestui an, când a fost achiziţionat cu 33 de milioane de euro de la Palmeiras.

A marcat 7 goluri în cele 10 meciuri disputate în Premier League. Pentru naţională Braziliei are 5 goluri marcate în 7 meciuri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...