18:55:06 19.04.2024
Stiri

Preşedintele Ceceniei se LAUDĂ cu armata sa şi jură să apere Rusia: Vom întoarce lumea cu fundul în sus

Știri 16.07.2017 12:34 Vizualizări2570 Autor: Ziarul National


Preşedintele Ceceniei se LAUDĂ cu armata sa şi jură să apere Rusia: Vom întoarce lumea cu fundul în sus Sursa: ziare.com

Liderul Republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov, a promis „să pună lumea în patru labe” dacă cineva îndrăzneşte să lanseze un atac cu arme nucleare împotriva Rusiei, într-un interviu acordat postului american HBO, citat sâmbătă de presa rusă, informează EFE.

„Avem un stat puternic, o putere nucleară. Chiar dacă ţara noastră va fi complet distrusă, rachetele noastre nucleare vor fi lansate automat. Şi vom întoarce lumea cu fundul în sus, o vom pune în patru labe”, a declarat controversatul lider al Ceceniei.

După ce declaraţiile sale belicoase au fost auzite până în Rusia, Kadîrov a precizat sâmbătă pe contul său din aplicaţia Telegram că „nu sunt doar vorbe goale. Aşa vom face. Suntem dispuşi să ne dăm viaţa pentru patria noastră”.

El a mai spus că „Statele Unite nu sunt o ţară atât de puternică încât să merite să fie luată în serios ca inamic”. Totodată, Kadîrov a acuzat SUA că duc „o politică împotriva Rusiei, împotriva liderilor ruşi” şi a ameninţat să-şi folosească armata împotriva duşmanilor Rusiei. „Am o armată bună, care poate ataca şi se poate apăra. Vom vedea ce se va întâmpla”, a insistat liderul cecen.

Într-o discuţie cu conducerea Ministerului de Interne cecen care a avut loc joi, Kadîrov a denunţat faptul că Occidentul vrea să distrugă identitatea poporului cecen şi, pentru aceasta, a început „un război informaţional şi ideologic” împotriva republicii.

Astfel a comentat Kadîrov informaţiile care fac referire la persecuţii, arestări ilegale, torturi şi asasinate la adresa homosexualilor din Cecenia, dezvăluite pentru prima dată în aprilie într-un reportaj publicat de ziarul rus de opoziţie Novaia Gazeta.

Sursa: ziare.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md