21:13:43 19.04.2024
Stiri

Ce n-a văzut Parisul! Melania, tandră cu Donald Trump în public pentru PRIMA oară

Monden 15.07.2017 13:01 Vizualizări3915 Autor: Ziarul National


Ce n-a văzut Parisul! Melania, tandră cu Donald Trump în public pentru PRIMA oară Sursa: click.ro

A fost nevoie ca Melania și Donald Trump să ajungă în orașul iubirii ca să fie mai degajați unul cu celălalt în public. Au fost inspirați, probabil, de povestea de dragoste incredibilă dintre președintele francez și soția acestuia, care nu fac deloc economie de gesturi tandre când ies în lume.

Melania și Donald Trump au aterizat la Paris joi dimineață, 13 iulie, pentru a comemora 100 de ani de la intrarea SUA în primul război mondial și ziua națională a Franței.

Prima doamnă a coborât din avion îmbrăcată în roșu aprins din cap până-n picioare, cu ochelari de soare negri supradimensionați. La plecarea din Washington, Melania salutase jurnaliștii într-un deux-pièces negru cu pantaloni, de la Escada.

Melania și Donald Trump, pe aeroportul Orly de lângă Paris

Dacă Melania și-a schimbat atât hainele, cât și coafura între momentul plecării și momentul aterizării, Donald Trump a avut grijă doar să nu-și șifoneze costumul negru în avion. A păstrat chiar și cravata albastră și butonii de la cămașă la aterizarea în capitala Franței.

Melania și Donald Trump, la plecarea din Washington

Cei doi soți au avut programe diferite în timpul zilei de joi, întâlnindu-se pentru cină la celebrul restaurant Jules Verne de la etajul al doilea al Turnului Eiffel, cu o priveliște încântătoare asupra Parisului.

Cum e greu să rămâi de piatră în capitala internațională a iubirii, era de așteptat ca Melania și Donald Trump să fie mai puțin scorțoși unul cu celălalt decât în ultimele deplasări peste Ocean.

Iar așteptările nu ne-au fost înșelate. Melania și-a sărutat zâmbitoare soțul pe obraz chiar după ce au pășit pe pământ francez, înainte de a o lua fiecare în altă direcție pentru programul pregătit de gazdele lor.

Melania își sărută soțul pe aeroportul din Orly și nu pare deloc stânjenită

Presa a tot relatat despre atitudinea rece a primei doamne față de soțul ei în vizitele oficiale pe care le-au făcut împreună.

Melania și Donald Trump nu prea au fost văzuți ținându-se de mână, cu atât mai puțin zâmbindu-și complice, precum foștii locatari de la Casa Albă.

Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md