Noul premier al României va efectua o vizită la Chișinău

Premierul României Mihai Tudose a anunțat că următoarea sa vizită oficială va fi la Chișinău. Mihai Tudose a făcut anunțul la Bruxelles, unde a efectuat prima sa vizită peste hotare în calitate de șef al executivului.

Totodată, șeful Executivului a spus că România are sarcina de a asigura drumul proeuropean al Republicii Moldova.

“Nu trebuie să uităm nicio clipă că suntem o țară importantă a Uniunii Europene, dar suntem la marginea Uniunii Europene, la graniță, și că ne revine o sarcină imensă atât din punct de vedere al asigurării drumului proeuropean al Moldovei, dar și din punct de vedere a tot ceea ce va însemna Schengen”, a arătat Tudose citat de Agerpres.

La sfârșitul lunii iunie, el a purtat o convorbire telefonică cu omologul său moldovean Pavel Filip, cei doi convenind să aibă o întrevedere în timpul apropiat.

Foto: tvrmoldova.md

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.