Prima fetiţă născută într-o familie de americani după 137 de ani: Surpriza pe care au primit-o părinții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O fetiţă s-a născut într-o familie din Carolina de Sud pentru prima dată în ultimii 137 de ani. Iar venirea ei pe lume a fost marcată într-un mare fel. Fericitul anunţ a fost sărbătorit de colegii de muncă ai tatălui, Will Settle, care l-au surprins pe bărbat confecţionând un panou-gigant pe care l-au amplasat pe autostrada care trece prin întreg statul pentru a promova vestea fantastică.

Will şi soţia sa Kelen au fost consternaţi să vadă afişul, lat de aproape 8 metri şi înalt de 4, cu mesajul: „Bine ai venit pe lume, Carter Louise Settle!”.

„Când am văzut surpriza am avut un moment din acela de ‘O, Doamne!’. E atât de mare şi de… roz. E şi destul de neplăcut vederii la volan, trebuie să recunosc. Îţi intră în ochi, nu-ţi vine să crezi că vezi aşa ceva. Cred că este o idee foarte, foarte drăguţă şi va fi o poveste amuzantă pe care să i-o spunem mai târziu. E palpitant”, au spus fericiţii părinţi.

Micuţa Carter este prima fetiţă care s-a născut în familia Settle de 137 de ani încoace. „M-am întrebat ce se întâmplă. Pur şi simplu nu este posibil. Am fost absolut şocată. Toată familia noastră era acolo. Mama pur şi simplu a înnebunit, întotdeauna şi-a dorit o fată. Era în extaz, nu-i venea să creadă”, a declarat Settle.

Cuplul care locuieşte în Bluffton, Carolina de Sud, a ales numele Carter pentru că cei doi şi-au dorit „un nume cu adevărat puternic”: „Va trebui să fie puternică, dat fiind numărul de bărbaţi cu care va avea de a face în familia Settle”, a glumit tatăl fetiţei, în vârstă de 38 de ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...