(FOTO) Cristiano Ronaldo, vizitat pe iaht de agenți ai Taxelor Vamale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo nu scapă de controalele financiare nici măcar în vacanță. Aflat cu familia și prietenii în Formentera, pe un iaht închiriat, starul lui Real Madrid a fost vizitat de agenții Taxelor Vamale.

Anunțul a fost făcut de revista spaniolă „Hola”, iar fotografii publicației au surprins și momentele în care agenții au descins pe iahtul „aYa London”, închiriat de cvadruplul câștigător al Balonului de Aur pentru vacanța desfășurată în Formentera (Insulele Baleare).

Din câte se pare, Cristiano Ronaldo și familia lui se întorceau pe iaht după ce au luat masa pe insulă și au fost așteptați de agenți înarmați ai Taxelor Vamale, veniți cu o ambarcațiune proprie, inscripționată cu denumirea instituției.

Inspecția agenților a durat aproximativ o oră și jumătate, dar niciuna dintre cele două părți nu a explicat cauza vizitei.

Pe 31 iulie, la Pozuelo de Alarcon (Madrid), Cristiano Ronaldo va fi audiat de judecător în cazul de fraudă fiscală în care este acuzat în Spania. Fotbalistul este urmărit penal într-un dosar în care ibericii acuză că statul a fost fraudat cu nu mai puțin de 14,7 milioane de euro. Acuzarea subliniază faptul că jucătorul a profitat de o structură corporativă creată în 2010 pentru a ascunde de Trezoreria spaniolă venitul generat în acest stat pentru drepturile de imagine. Procurorii au cerut unui tribunal din Spania să-l pună sub acuzare pe fotbalistul Cristiano Ronaldo pentru patru infracțiuni împotriva Trezoreriei, comise între anii 2011 și 2014 și care implică frauda fiscală de 14,768,897.40 euro. Ei au adus dovezi care precizează că portughezul de 32 de ani a fraudat în anul 2011 cu suma de 1.393.906 de euro, 1.665.304 euro în anul 2012, 3.201.266 de euro în anul următor și 8.508.419 de euro în ultimul an precizat.

În cel mai negru scenariu, în cazul în care va fi găsit vinovat, portughezul riscă cel puțin 7 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...