Toţi oamenii singuri să apeleze la el: Primul serviciu de „plimbat oamenii” face furori din America până în Marea Britanie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Am auzit de consilieri, psihologi sau psihiatrii, însă aceştia nu au niciun rol în noul business ce revoluţionează. În Los Angeles a apărut primul serviciu de „plimbat oamenii”, scrie The Guardian. Chuck McCarthy a lansat un serviciu prin care acesta se plimbă şi vorbeşte cu străinii.

Cine apelează la serviciile lui trebuie să plătească 7 dolari pe milă. Ideea i-a apărut lui McCarthy în urmă cu câteva luni şi o vedea că pe o modalitate de a face ceva bani în plus deoarece nu-şi găsea de muncă.

„Am făcut plimbări aproape zilnic săptămâna trecută. Am avut şi clienţi care au revenit, ceea ce este de dorit”, a spus el.

Acesta îşi promovează serviciul pe pagină de facebook, dar şi prin afişe lipite prin oraş iar afacerea a început să înflorească şi chiar a angajat alţi oameni din diferite părţi ale oraşului pentru că nu făcea faţă cererii.

„Încerc să ascult mai mult, decât să vorbesc. Discutăm lucruri minore, de suprafaţă de cele mai multe ori. Chiar şi aşa cred că este terapeutică discuţia”, mărturiseşte bărbatul a cărui idee s-a răspândit în Israel, Marea Britanie sau New York.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...