Un cetăţean turc s-a înecat în Nistru

Un cetăţean al Turciei s-a înecat în râul Nistru. Bărbatul de 65 de ani venise împreună cu soţia sa, de 43 de ani, originară din Tiraspol, în ospeţie la rudele femeii din regiunea transnistreană.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depistat în râu încă pe 7 iulie de doi locuitori ai satului Caragaş, ce se află în imediata apropiere de Tiraspol. La o primă verificare, pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Totuşi, identitatea acestuia nu a putut fi stabilită, întrucât asupra lui nu s-a depistat vreun act de identitate.

Abia pe 10 iulie, soţia cetăţeanului turc şi-a identificat bărbatul.

Aceasta le-a spus miliţienilor locali, că soţul său consuma deseori alcool şi pleca de acasă pentru o anumită perioadă, dar întotdeauna revenea.

Potrivit unei versiuni, bărbatul ar fi putut să se fi sinucis, întrucât înainte de a pleca de acasă cei doi soţi s-au certat.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.