(FOTO) Cursa Bucureşti-Chişinău a revenit de urgenţă la Otopeni după 20 de minute de zbor. La sol, aeronava era aşteptată de pompieri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O aeronavă a companiei „Tarom” pe cursa Bucureşti-Chişinău, a revenit la sol pe Aeroportul Otopeni la doar 20 de minute după decolare. Deocamdată nu este clar care a fost motivul aterizării de urgenţă însă, potrivit pasagerilor, pe pistă aeronava era aşteptată de maşini ale pompierilor. Totuşi, după ceva timp, avionul a decolat din nou ajungând de această dată la destinaţie însă cu o întârziere de circa o oră şi jumătate.

„Zborul Tarom RO203 București – Chişinău s-a întors la București la 20 [de minute] după decolare. Nu au fost probleme vizibile la motor și nici cabina nu s-a depresurizat. Nu au anunțat nici un motiv. La aterizare ne-au așteptat pompierii, care au intervenit cu tunurile de apă. Deocamdată nu ne-au anunțat ce se întâmplă mai departe”, a scris utilizatorul Cosmin Deman, pe pagina de Facebook Aeronews.ro, unde a publicat şi câteva poze.

Portalul flightradar24.com confirmă revenirea la sol a aeronavei.

Totodată, potrivit paginii web a Aeroportului Internaţional Chişinău, cursa RO203, Bucureşti-Chişinău, a aterizat la Chişinău la ora 15:16 daţă de 14:50 cum era programat. Din acest motiv şi cursa RO204 a decolat de la Chişinău cu întârziere, la 15:48, faţă de 14:20 cum era programat.

1 2 3 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...