PSG și Manchester City se „luptă” pentru Neymar; Oferte imense făcute de cele două echipe

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La o săptămână după ce Barcelona a anunțat pe site-ul oficial că s-a înțeles cu Messi pentru un nou contract, catalanii au noi probleme cu unul dintre jucătorii tripletei MSN. Este vorba despre brazilianul Neymar.

Conform celor de la Yahoo Sports, PSG și Manchester City sunt cele două formații care îl vor neapărat pe starul brazilian al Barcelonei. Sursa citată precizează că cele două cluburi au de gând să facă oferte de 200 de milioane de euro în schimbul atacantului sud-american.

Suma ar fi fost suficientă dacă PSG sau Manchester City ar fi înaintat o ofertă până la 1 iulie 2017, atunci când clauza de reziliere a vârfului de 25 de ani era de 200 de milioane. Conform ultimului contract semnat de Neymar cu Barcelona, la începutul acesti veri clauza a crescut automat la 222 de milioane de euro.

Pentru că în această vară s-a vorbit destul de mult despre o eventuală plecare a brazilianului de pe Camp Nou în Premier League, Neymar a fost întrebat și despre planurile de viitor în ulitmele zile petrecute în țara natală.

Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat. „Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe” a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

Evaluat la 100 de milioane de euro de transfermarkt.de, Neymar a fost cumpărat de Barcelona în 2013, de la Santos, pentru o sumă care a ajuns la 88 de milioane de euro, cu tot cu comisioane.

186 de meciuri a jucat Neymar pentru Barcelona, înscriind 105 goluri și oferind 80 de pase decisive.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...