Newsmaker: Șevciuk locuiește într-o casă de lux în centrul Chișinăului și este păzit 24 din 24

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul așa-numit lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, nu a părăsit teritoriul Republicii Moldova, scrie Newsmaker.md, citând surse care precizează că acesta locuiește, împreună cu soția sa, Nina Ştanski, într-o casă de lux în centrul Chișinăului, fiind păzit 24 din 24 de ore.

Potrivit sursei citate, vecinii de cartier au confirmat că familia Șevciuk trăiește pe adresa aflată de Newsmaker, pe care, însă, redacția nu a indicat-o din motive etice.

În preajma casei în care locuiește Ștevciuk se află permanent agenți de pază, îmbrăcați în civil. Paza îl escortează pe Șevciuk și atunci când acesta părăsește locuința, deplasându-se pe un Mercedes GLE 450.

Informația a apărut în contextul în care săptămâna trecută se zvonea că Șevciuk a părăsit Republica Moldova și a plecat în Malta.

Citește și: Percheziţiile în casele lui Şevciuk continuă. După locuinţele din Tiraspol, Rîbniţa şi Stroeni, azi au descins la părinţii şi rudele acestuia

Este de menţionat însă că, deşi apar cu regularitate pe paginile lor de Facebook, nici Evgheni Şevciuk, nici soţia sa, Nina Ştanski, nu menţionează despre locul aflării fostului lider separatist. Potrivit unor informaţii, după „refugiul” de la Chişinău, Şevciuk ar fi zburat la Moscova, la invitaţia unor influenţi oameni ruşi.

Citește și: După Chișinău, Evgheni Șevciuk s-ar fi „refugiat” la Moscova, la indicația unor persoane influente ruse

Anterior, plecarea lui Şevciuk a fost confirmată pentru portalul report.md, de surse din cadrul Aeroportului Internațional din Chișinău, potrivit cărora Șevciuk ar fi ieșit printr-un alt coridor decât terminalul de pasageri ori sala VIP a aeroportului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...