Atenție! Doritorii de a dispune de bani din partea Primăriei Chișinău pot participa la o ședință de lucru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doritorii de a dispune de bani pentru proiectele orașului sunt invitați de Primăria Chișinău la o şedinţă de lucru, care va avea loc pe 17 iulie 2017, ora 17.30, în sala de ședinţe a Primăriei.

Şedinţa de lucru cu participarea persoanelor care intenționează să aplice pentru a obţine finanţare din contul bugetului civil se organizează pentru a clarifica toate întrebările legate de desfăşurarea proiectului.

Organizatorii sunt disponibili să invite la ședință și specialiști în domenii tehnice specifice, în cazul în care există necesitatea (estimarea costurilor pentru lucrări de reabilitare, construcție, alegerea soluțiilor tehnice optimale etc.).

Pentru buna organizare a întrunirii, toți doritorii sunt invitați să se înscrie, completând următorul formular până vineri, 14 iulie 2017, ora 13:00.

Citește și: Îți dorești să rezolvi o problemă, dar nu ai banii necesari: Primăria Chișinău îți oferă de la 10 la 300 de mii de lei

Amintim că locuitorii orașului Chișinău pot depune proiecte spre finanţare din fondul Bugetului Civil. Dosarele se depun în Direcţia Relaţii Publice a Primăriei Chişinău. Colectarea dosarelor se face în perioada 10 iulie – 1 august 2017.

În anul curent, valoarea proiectelor mici va fi cuprinsă între 10 – 30 mii lei, iar valoarea proiectelor mari variază între 150 – 300 mii lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...