Percheziţiile în casele lui Şevciuk continuă. După locuinţele din Tiraspol, Rîbniţa şi Stroeni, azi au descins la părinţii şi rudele acestuia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După percheziţiile din Tiraspol, Rîbniţa şi satul Stroeni, raionul Rîbniţa ale fostului lider separatist Evgheni Şeviciuk, autorităţile nerecunoscute din stânga Nistrului au descins şi în casele părinţilor şi soacrei acestuia, dar şi într-o locuinţă nefinalizată care aparţine cumnatului Şevciuk. Despre aceasta a anunţă fosta pretinsă ministră de Externe a Transnistriei Nina Şevciuk, soţia fostului lider separatist.

„Au desfăşurat percheziţii în casa mamei mele. Eu cu soţul nu am locuit acolo niciodată. Au desfăşurat percheziţii în casa părinţilor soţului. Acolo noi la fel nu am trăit niciodată. Chiar acum au loc percheziţii în apartamentul fratelui meu. Acolo, în genere, nimeni nu a trăit niciodată. Apartamentul este luat în credit, nu este locuibil. Nici măcar reparaţia nu a început-o. Motivele? Cineva din jurnaliştii „independenţi” ai TSV şi Pervîi Pridnestrovskii îl poate întreba pe tovarăşul Krasnoseliski, în ce temei are loc tot acest tărăboi? Totul ar trebui să fie legal, da?”, a scris Ştanski pe pagina sa de Facebook.

Vedeţi şi: Percheziții la domiciliul lui Șevciuk: „Brigada” încearcă să intimideze oamenii

Ulterior, aceasta a completat mesajul menţionând că percheziţii au avut loc şi în apartamentul ei din Tiraspol, iar, judecând după toate, percheziţii vor avea loc şi în apartamentul soţului său, Evgheni Şevciuk. „Se pare că acest principal obiect a fost lăsat la urmă. Păcat ar fi dacă nu vor merge încolo cu o cameră video, aşa cum au fost la vila noastră. N-ar fi rău să arate lumii cum, mai mult de zece ani, a locuit într-un apartament cu două odăi, dintr-un bloc vechi cu cinci etaje, politicianul conducător al ţării”, a mai scris Ştanski.

Vedeţi şi: Stânga Nistrului confirmă desfăşurarea percheziţiilor în casele lui Şevciuk. Ce căutau, de fapt, organele de forţă

Nu în ultimul rând aceasta le-a mulţumit „miliţienilor” că totul a fost „cultural şi adecvat” în cadrul percheziţiilor din casa mamei sale. „Totuşi, părinţii sunt în vârstă deja. Mama este hipertonică. Evident, îşi face griji”.

Vedeţi şi: După Chișinău, Evgheni Șevciuk s-ar fi „refugiat” la Moscova, la indicația unor persoane influente ruse

Este de menţionat însă că, deşi apar cu regularitate pe paginile lor de Facebook, nici Evgheni Şevciuk, nici soţia sa, Nina Ştanski, nu menţionează despre locul aflării fostului lider separatist. Potrivit unor informaţii, după „refugiul” de la Chişinău, Şevciuk ar fi zburat la Moscova, la invitaţia unor influenţi oameni ruşi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...