Incendiu devastator într-un centru comercial din Rusia: 14 victime. Mii de persoane, evacuate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În total, 14 persoane au fost internate în spital luni după ce au fost rănite în incendiul uriaş dintr-un centru comercial din nord-estul Moscovei care a necesitat evacuarea a mai multor mii de persoane.

Incendiul, care a izbucnit în cursul serii, s-a extins pe o suprafaţă de aproape 1.000 de metri pătraţi, în timp ce fumul s-a răspândit pe cei peste 70.000 de metri pătraţi ai complexului comercial, potrivit serviciului de pompieri conform agerpres.ro.

„Paisprezece persoane au fost internate în spital, dintre care patru se află în stare gravă”, a făcut cunoscut primarul adjunct al Moscovei, Piotr Biriukov, citat de agenţia Interfax, adăugând că incendiul a fost complet stins.

Patru persoane care rămăseseră blocate în interiorul centrului comercial au fost salvate.

Pompierii au fost nevoiţi să se deplaseze în interiorul clădirii „sub acoperirea furtunurilor antiincendiu din cauza fumului şi a căldurii puternice”, a informat un oficial cu rang înalt din Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, Ilia Denisov.

Peste 200 de pompieri şi 60 de maşini au fost mobilizate pentru a stinge incendiul a cărui cauză nu a fost stabilită deocamdată, mai scrie AFP


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...