Actualitate

Ţigări de peste 200.000 de lei, capturate la frontiera cu Republica Moldova

Potrivit acesteia, poliţiştii de frontieră au depistat la malul românesc al râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, 37 cutii cu ţigarete, precum şi un autoturism Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Anglia.

Trei tineri moldoveni, care au introdus ţigările în România, au fost reţinuţi, la scurt timp, de autorităţile moldovene.

‘Concomitent cu demararea cercetărilor au fost anunţate autorităţile statului vecin, respectiv Poliţia Naţională a Republicii Moldova, care în urma activităţilor specifice desfăşurate a reţinut trei persoane, cetăţeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 23 şi 36 de ani, despre care există indicii că au participat la săvârşirea evenimentului de contrabandă’, a afirmat Răcnea.

Totodată, s-a mai stabilit că cele 37 de cutii conţineau cantitatea de 18.500 pachete ţigări, marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova, au fost introduse în România peste râul Prut de către cetăţeni moldoveni, cu ajutorul unei ambarcaţiuni. Ţigaretele în valoare de 203.500 lei şi autoturismul în valoare de 11.500 lei au fost indisponibilizate.

sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *