(Video) Acrobat mort la un festival muzical din Madrid după ce a căzut de la 30 de metri înălțime

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un acrobat a căzut mortal vineri seara la un festival de muzică din Madrid, cu câteva momente înainte ca trupa americană Green Day să urce pe scenă, informează sâmbătă DPA. Trupa a fost criticată pe social media pentru că și-a continuat spectacolul, dar membrii acesteia păreau că nu și-au dat seama de moartea acrobatului decât după ce și-au încheiat prestația.

Organizatorii Festivalului Mad Cool s-au declarat „întristați de teribilul accident”, dar nu au dat nicio explicație despre cum s-a produs acesta.

Videoclipuri postate online au arătat un acrobat într-o cușcă deasupra mulțimii căzând brusc pe sol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri.

„Imediat ce am coborât de pe scenă la Mad Cool Festival am aflat vești tulburătoare. Un artist foarte curajos numit Pedro și-a pierdut viața în seara aceasta într-un tragic accident”, a scris trupa pe Twitter sâmbătă dimineața.

Organizatorii au spus într-un comunicat că au decis să continue programul de muzică din „motive de securitate” și au transmis condoleanțe familiei acrobatului căruia i se va aduce un omagiu la festival sâmbătă.

Pe afiș mai figurează Foo Fighters (SUA), Manic Street Preachers (MB), Kings of Leon (SUA), M.I.A. (MB), Ryan Adams (SUA) și Belle&Sebastian (MB)


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...