Recomandări de evenimente cu aromă de vacanță pentru sâmbătă, 8 iulie

29E0P7THET
Foto: rawpixel.com

Sâmbătă, soare, vacanță și mult chef de a petrece timpul cât mai frumos. Echipa #diez vă urează un weekend plăcut și vă sugerează câteva recomandări de evenimente.

#1. Seminar pentru profesioniști

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al Universității Tehnice a Moldovei invită companiile și profesioniștii din industria modei la Seminarul „ROLUL MARKETING-ului ȘI MERCHANDISING-ului ÎN ASIGURAREA CREȘTERII VÂNZĂRILOR”, ce va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, cu începere de la ora 9:30 până la 14:00.

Limba de lucru: Engleza, traducerea în limba Română. Costul participării la seminar – 500 lei/persoană. Evenimentul are loc la ZIP House. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#2. IA Mania. Festivalul Artelor


Satul Holercani se pregătește pentru o nouă sărbătoare. Festivalul artelor născute din tradiții revine pe malul bătrânului Nistru. Îmbracă-te în IE și vino să te umpli de mândrie! Nu ai o IE, acolo poți să-ți cumperi una. La festival, te așteaptă un târg de bucate tradiționale și artizanat autentic, cu oameni frumoși și istoriile lor de lucru cu tradițiile la Concursul de artă murală „Cai Verzi pe Pereți”, precum și „Mândria” – competiția colecțiilor vestimentare inspirate din tradiții. Festivalul va avea loc și de această dată în satul Holercani, Dubăsari, pe data de 8 iulie, începând cu ora 12.

 

#3. Pregătește-te de Sea Mile: Antrenamentul de înot la Ghidighici

Sâmbătă, 8 iulie, va avea loc ultimul antrenament de înot în apă deschisă împreună cu clubul Sporter Swim la lacul de acumulare Ghidighici, în cadrul pregătirii pentru cursa de înot на Ghidighici Sea Mile 2017.

Începutul antrenamentului: 11:00

La 10:30 ne întâlnim lângă supermarketul Fouchette de la Sculeanca (str. Calea Ieșilor, 10), și cu toată echipa ne vom deplasa spre plaja Ghidighici. În cazul în care aveți propriul automobil, vă rugăm să vă apropiați la locul de întâlnire, pentru a lua câțiva participanți ai antrenamentului spre Ghidighici.

Să aveți: echipament pentru înot, cască și ochelari pentru înot, prosop și o sticlă cu apă.

Antrenamentul este gratuit! Urmăriți noutățile pe pagina de Facebook.

 

#4. Gogonat Cafe • Grand Opening

Pe 8 Iulie, la 12:00 ești invitat să-ți petreci sâmbăta într-un mod super delicios, la deschiderea oficială a GOGONAT CAFE. Te așteaptă distracții cu surprize din partea casei și desigur nu uita să-ți aduci prietenii și buna dispoziție.

Celebrele gogoașe americane, preferatele polițiștilor din filmele hollywoodiene, acum pot fi savurate și la noi acasă. Radu Rotari este un tânăr de 21 de ani, originar din Chișinău, care s-a aventurat într-o afacere savuroasă. Ambițios și plin de visuri, acesta a decis să-și deschidă propria afacere în domeniul deserturilor și anume prepararea gogoșilor donuts, sub denumirea „Gogonat”.

Și dacă până acum gogoșii puteau fi gustați doar prin intermediul livrărilor la domiciliu, acum Radu a mai făcut un pas important și deschide o „casă” pentru aceste bunătăți, la lansarea căreia ești așteptat și tu. Urmărește noutățile și pe pagina de Facebook.

 

#5. Free Book Club with Will Dickson

ALC Buiucani vă invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, cronicar și scriitor din New York! Sâmbătă, 08 iulie, începând cu ora 12:00, veți lectura împreună „Say Yes” de Tobias Wolff. Citiți istorioara și veniți la ALC Buiucani pentru a discuta la subiect cu Will Dickson, vorbitor nativ american! Pentru a citi textul, accesați: http://www2.umf.maine.edu/mclp/wp-content/uploads/sites/91/2014/06/Lesson-7a-Say-Yes-by-Tobias-Wolff.pdf. Adresa evenimentului: str. Ion Creanga 16/2. Aflați detalii și pe pagina de Facebook.

 

#6. Inspiring Dialogue cu Nicu Țărnă

Rotaract Club Chișinău te invită la următorul eveniment din seria dialoguri inspiraționale cu cei mai buni dintre cei buni în domeniul afacerilor, diplomației, academic și cel al artei.  Invitatul, de această dată, este Nicu Țărnă. Află cum a reuşit să parcurgă drumul carierei sale și să se afirme în mediul profesional. 
Taxa de participare: 70 lei 
Locație: Hotel Radisson Blu Leogrand, sala Blu Lounge Data: 8 iulie, ora 15:00 
Banii colectaţi de Clubul Rotaract Chişinău sunt utilizaţi în implementarea proiectelor sociale.

#7. Seară de chitară

Un grup de tineri își dorește să meargă vara aceasta la copiii din orfelinatele din Chișinău, dar și din afara orașului, pentru a le face vacanța mai frumoasă (vor organiza proiecții de film în aer liber, le vor duce hăinuțe, jucării, rechizite etc.). Pentru a reuși, aceștia au nevoie de ajutorul vostru. Dacă aveți acasă hăinuțe, jucării, cărți sau rechizite pe care doriți să le donați sau dacă puteți să-i susțineți cu bani sau cu un gând bun, sunteți invitați sâmbăta, 1 iulie, la o seară de chitară. Evenimentul va avea loc în Parcul „Valea Morilor”, începând cu ora 18:00 și va continua până la ora 21:00. Urmăriți detaliile pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente