A treia promoție de polițiști de frontieră a absolvit Academia „Ștefan cel Mare” a MAI. Cum poți să devii și tu student

6

La sediul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI a fost organizată astăzi, 7 iulie 2017, festivitatea de absolvire, cu înmânarea diplomelor de licență și avansarea la primul grad profesional.

20 de specialiști în domeniu de frontieră au fost pregătiți de Academie pentru Poliția de Frontieră. Tinerii, începând de săptămâna viitoare, se vor regăsi în una din subdiviziunile instituției, asumându-și fiecare responsabilitatea și îndemânarea în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat.

În mesajul de felicitare, ministrul Alexandru Jizdan a încurajat tânăra generație de polițiști, urându-i sănătate, perseverență, iar toată formarea profesională acumulată în perioada de studii să fie concentrată în beneficiul cetățeanului.

La finele evenimentului, absolvenţii şi-au luat rămas bun de la Drapelul de luptă şi pentru prima dată au trecut cu pas de defilare în calitate de ofițeri.

Dacă vrei să activezi în rândurile Poliției de Frontieră, poți să depui un dosar pentru concursurile de admitere la Colegiul Național al Poliției de Frontieră și Academia „Ștefan cel Mare” a MAI, la adresele indicate în rubrica „ADMITEREA 2017” de pe pagina oficială web a instituției sau le poți expedia la adresa de email: [email protected]. Pentru informații suplimentare, puteți apela la numărul de telefon: (+373 22) 259-692.

 

1

2

3

4

5

6

7

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente