Îmbrânceli și înjurături la Aeroportul Chișinău: Unul dintre frații scandalagii a primit 20 de zile de arest

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cetățeanului Republica Moldova, un bărbat de 42 de ani, care alături de sora acestuia s-a dat în spectacol la bordul unei aeronave, demonstrând un comportament inadecvat față de însoțitorii de bord, dar și de pasageri, i-a fost prelungită măsura preventivă de arest pentru 20 de zile. Femeia implicată în scandal nu a fost plasată în arest din considerentul că are în responsabilitate un copil minor.

Amintim că în data de 3 iulie curent, echipajul aeronavei și pasagerii de pe cursa „Chișinău-Istanbul” au intrat în conflict cu doi cetățeni moldoveni, care fiind în stare de ebrietate, și-au permis să înjure însoțitorii de bord și să refuze îndeplinirea acțiunilor ce se impun pasagerilor în timpul zborului.

Angajații Poliției de Frontieră au fost nevoiți să intervină în forță pentru a scoate de la rută pasagerii buclucași, care continuau să se manifeste obraznic, violent și refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei. În acest sens, persoanele fiind reținute și pornită cauză penală pentru „huliganism”.

Citește și: (VIDEO) Show la Aeroportul Chișinău! Doi pasageri în stare de ebrietate s-au dat în spectacol: Polițiștii i-au scos din aeronavă

Pentru evitarea astfel de situații, dar și a divergențelor cu autoritățile de ocrotire a normelor de drept, Poliția de Frontieră solicită tuturor călătorilor să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cât şi roagă ca aceştia să se comporte decent și adecvat, inclusiv evitând consumul excesiv de băuturi alcoolice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...