17:42:38 25.04.2024
Stiri

Maradona, acuzat de HĂRȚUIRE sexuală. O jurnalistă din RUSIA făcut totul public: „A închis uşa, mi-a dat fusta jos şi nu s-a oprit decât după ce...”

Sport 04.07.2017 22:06 Vizualizări3880 Autor: Ziarul National
Maradona, acuzat de HĂRȚUIRE sexuală. O jurnalistă din RUSIA făcut totul public: „A închis uşa, mi-a dat fusta jos şi nu s-a oprit decât după ce...”


Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona, în vârstă de 56 de ani, este acuzat de hărţuire sexuală de către o jurnalistă din Rusia, scrie, marţi, cotidianul britanic Daily Mail, citat de prosport.ro.

Ekaterina Nadolskaia, pe numele său, susţine că Maradona a încercat să-i rupă hainele într-o cameră la un hotel din Sankt Petersburg, unde a ajuns pentru a-i lua un interviu fostului fotbalist. Mai mult, aceasta susţine că asistentul lui Maradona i-a "aruncat" 500 de dolari, înainte să fie scoasă din cameră de către securitate.

„A închis uşa, a început să răspundă la întrebări, apoi mi-a tras de fustă şi mi-a dat-o jos. S-a oprit doar după ce rămăsesem în lenjerie intimă. M-am speriat şi l-am ameniţat că voi chema poliţia, iar atunci el a chemat securitatea. A venit asistentul său, mi-a aruncat 500 de dolari şi apoi a chemat securitatea. Trei bărbaţi m-au scos din cameră. Nici măcar nu mi-am putut lua lucrurile. Nimeni nu şi-a cerut scuze pentru acest comportament”, a afirmat Nadolskaia, citată de site-ul Lenta.ru.

„Îi doresc cu Diego Maradona să treacă prin ce am trecut eu. Şi sper ca să existe cineva care se va comporta la fel cu el, pentru că în viaţă totul se plăteşte”, a afirmat Nadolskaia, într-un mesaj transmis pe internet.

Avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, negat însă toate acuzaţiile de abuz: "Vreau să clarific faptul că nu s-a depus nicio plângere", a spus Morla, citat de Ole.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md