Totodată, Inspectoratul Naţional de Patrulare a interzis formaţiunii politice să aducă autocamioane de tonaj în cadrul altei manifestaţii pe care PL vrea s-o desfăşoare mâine în faţa Guvernului.

La eveniment au participat candidaţii-femei la funcţia de primar din partea PL, precum şi deputaţi, care au vorbit despre importanţa votării în cadrul alegerilor locale, ce vor avea loc pe 14 iunie.

Potrivit datelor Poliţiei, la mitingul organizat de Partidul Liberal în Piaţa Marii Adunări Naţionale au fost prezente circa 300 de persoane. Pe lângă acţiunea de astăzi, reprezentanţii formaţiunii politice vor desfăşura şi mâine un miting în acelaşi loc.

Conducerea PL a solicitat Primăriei capitalei acum două zile permisiunea pentru a aduce autovehicule şi autocamioane de tonaj, cerere ce a fost aprobată. Inspectoratul Naţional de Patrulare, însă, a interzis PL-ului să aducă autocamioane de tonaj din două motive, primul fiind legat de restricţii legale.

Iar cel de-al doilea motiv ţine de securitate, întrucât mâine, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc, cu începere de la ora 12, mitingul de protest al Platformei Civice Demnitate şi Adevăr.